'Bouwen is het mooiste dat er is'

Door de bestaande situatie te inventariseren en op basis van uw wensen zal Knufingbouw u graag adviseren voor wat betreft de bouwkundige mogelijkheden om de ruimtes te optimaliseren. Om het geheel gestalte te geven v.w.b. de tekeningen en de eventueel aan te vragen vergunningen kan hij u ook van dienst zijn.

Aan de hand van uw wensen en eventuele tekeningen biedt Knufingbouw u graag een geheel vrijblijvende offerte aan. Een open en transparante offerte waarin duidelijk staat omschreven welke werkzaamheden worden uitgevoerd voor het geoffreerde bedrag

Door advisering, ondersteuning en begeleiding voor, tijdens, en na het bouwproces kan Knufingbouw voor u een plezierige partner met toegevoegde waarde zijn.

Neem nou bijvoorbeeld het onderhoud,  iets waar men niet vaak genoeg bij stilstaat. Om de staat van het onroerend goed op het gewenste peil te houden verdient het de aanbeveling om de woning zeker 1 keer per jaar op gebreken en zwakheden te controleren. Door een preventieve houding kunt u uzelf behoeden voor grote onvoorziene uitgaven.

Knufingbouw streeft ernaar om met zijn cliënten een langdurige relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds vertrouwen, juiste prijs kwaliteit verhouding en het leveren van vakwerk ongeacht de omvang van het werk.                

 ' Laat uw droom verwezelijken door een ervarend specialist op dit gebied '